one of the most versatile artists of the Netherlands
News

Tournee ‘Kus de regen’ Ensemble Michamix

We gaan nog 4 voorstellingen van ‘Kus de regen’ spelen:
7 november 20:30 Toneelschuur Haarlem;
11 november 20:30 Verkadefabriek Den Bosch;
17 november 20:30 Theater Bellevue Amsterdam;
19 november 16:00 De Lieve Vrouw, Amersfoort.
Deze voorstelling is een monoloog vertolkt door twee personen, een polyfone muziektheater-aria van ruim een uur waarin de zangeres (Helena Rasker) en de actrice (Yela de Koning) beurtelings en tegelijk de hoofdrol spelen. Tezamen met de vier instrumentalisten voltrekken zij een scènisch ritueel, een gebeurtenis waarin zingen, neuriën, lopen en tekst zeggen hun functie vervullen in het uitbeelden van de spirituele transformatie waar het gedicht van Edna St. Vincent Millay over gaat. https://www.youtube.com/watch?v=VcljtXCN59g